Un jove de 31 anys de Castellterçol va morir la matinada de diumenge en un accident a la carretera C-59, a l'altura de Caldes de Montbui, segons va informar el Servei Català de Trànsit. La víctima mortal es Adrià Garcia i tenia 31 anys.

El sinistre va tenir lloc al punt quilomètric 15,7 de la C-59, cap a a 1/4 de 5 de la matinada. Per causes que encara s'estan investigant, dos turismes van col·lidir i va resultar mort el conductor i únic ocupant d'un dels vehicles La víctima mortal és Adrià Garcia, un jove conegut al municipi del Moianès. Els dos ocupants de l'altre turisme que es va veure implicat en l'accident van resultar ferits lleus i van ser traslladats al centre hospitalari de Mollet del Vallès pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Arran del sinistre, es van activar cinc patrulles dels Mossos d´Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del SEM.

Pel que fa a l'afectació viària, la carretera va estar tallada en els dos sentits de la marxa i es van fer desviaments per l'interior de la població fins a aproximadament dos quarts de vuit del matí, moment en què la circulació va quedar normalitzada.

Segons ha pogut saber aquest diari, el jove era una persona coneguda a Castellterçol. Es dedicava a pintar immobles i la seva professió el va portar a conèixer molts veïns del municipi. Vivia en parella, tenia un fill i n'estava esperant un altre.

L'accident va tenir lloc en un punt on, en principi, no hi ha cap perillositat per als conductors, ja que és tot recte. És la variant que passa per fora del Caldes de Montbui per no haver de passar per dins del nucli urbà. A uns cent metres d'on hi va haver l'accident de circulació s'hi havien fet unes obres per millorar l'accés per als vehicles a dins de la població.