L'home que va morir en l'accident amb un ultralleuger a Òdena era de Vilanova i la Geltrú. Les tasques dels serveis d'emergències es van allargar dissabte fins gairebé a les 12 de la nit. Els fets van tenir lloc dissabte a la tarda, a 2/4 de 7, quan diversos testimonis van alertar que havien vist com s'estavellava un ultralleuger al polígon del Pla de les Gavarreres després de perdre alçada.

El pilot de l'aparell, que tenia 50 anys, es va acabar estavellant a la nau industrial de Decoexpo i Montadecor, al carrer Josep Oliva. Els Bombers de la Generalitat van desplaçar-hi set dotacions, que van estar treballant en l'excarceració del cos de la víctima mortal, que va quedar atrapada a l'interior de l'aeronau. Posteriorment van haver de baixar l'ala delta accidentada i fer el sanejament de les peces del sostre de l'empresa Montadecor.

Els bombers no només van haver de treballar per treure l'aparell i el cadàver, sinó que també van haver d'evitar que el sostre de la nau industrial, que va quedar malmès després de l'impacte de l'aeroneu, cedís.

El Sistema d'Emergències Mediques va desplaçar-hi tres unitats; una ambulància medicalitzada, una ambulància de suport vital bàsica i un vehicle de comandament. Un cop al lloc dels fets només van poder confirmar la mort del tripulant.

Fins passades les 11 de la nit, els bombers encara treballaven al llocs dels fets i finalment van traslladar les restes de l'aparell a l'aeròdrom d'Igualada i Òdena. Els Mossos d'Esquadra encara han d'aclarir per què es va produir l'accident.

Davant de la dificultat de les tasques per extreure el pilot i baixar l'aeronau del sostre on havia tingut lloc l'accident, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va deixar-hi l'ambulància de suport vital bàsic fins que els Bombers desplaçats van finalitzar les tasques de salvament.

En aquest servei també van treballar efectius els Mossos d'Esquadra, que hi van desplaçar tres patrulles. Protecció Civil de la Generalitat va informar que va activar l'alerta del pla AEROCAT, que es posa en marxa quan hi ha accidents d'aquest tipus.

A la zona, hi ha l'aeròdrom d'Igualada i Òdena, de petites dimensions, on solen volar aficionats a les aeronaus.