La Policia Local de Manresa ha detingut aquest dimecres a la matinada un veí de Manresa de 30 anys per conduir sense carnet ni assegurança, xocar contra dos vehicles estacionats i donar positiu en el control d'alcoholèmia posterior.

Els fets han ocorregut a quarts de dues de la matinada, quan una patrulla del cos ha observat com un vehicle sortia d'un estacionament a la plaça de l'Onze de Setembre i es reincorporava a la circulació en sentit contrari.

Els agents han fet senyals al conductor perquè s'aturés però aquest ha fugit a gran velocitat, saltant-se un semàfor en vermell fins acabar xocant contra dos vehicles estacionats al carrer de la Indústria. Després de deixar el cotxe accidentat, l'home ha intentat fugir a peu en direcció a l'estació d'autobusos, on ha sigut interceptat.

Un cop aturat, els agents li han fet un control d'alcoholèmia en el que l'home ha donat un resultat positiu de 0,60 mg/l. En aquell moment els membres del cos policial han comprovat que l'home no tenia carnet de conduir i que el vehicle en el que circulava no disposava d'assegurança.

A més, al fugitiu també se li ha intervingut una petita quantitat de cocaïna, motiu pel qual més a més de les imputacions penals ha sigut també denunciat administrativament.