Els Mossos d'Esquadra han detingut a Sabadell una dona per agredir una altra dona amb un ganivet de cuina i intentar calar foc al seu domicili. La detinguda té 37 anys, és de nacionalitat colombiana i té domicili a la mateixa ciutat. Segons ha informat la policia catalana, la dona ha irromput aquest dijous al matí a casa de la víctima i l'ha agredit amb el ganivet i ha intentat calar foc a l'habitatge llençant una garrafa de gasoil al mig del menjador. La víctima ha pogut sortir del domicili i ha avisat els Mossos, que s'han desplaçat al lloc dels fets i han trobat que la dona estava sent atesa pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). Posteriorment, ha estat traslladada en estat greu a un centre hospitalari. En el moment dels fets també hi havia a l'interior del pis l'exparella de l'agressora.

Els Mossos han contactat amb l'home que es trobava a l'interior del domicili quan han passat els fets i aquest els ha explicat que era allà perquè era amic de la víctima i que l'agressora havia estat parella d'ell. Ha comunicat també on creia que podia estar l'agressora, ja que ha fugit del pis després d'intentar incendiar-lo. Els agents s'han desplaçat fins al lloc indicat i han trobat a la dona amb restes de sang pel cos i cremades a les plantes dels peus. A més, els agents han trobat la roba que portava durant l'agressió, la qual desprenia una forta olor a gasoil.

Amb aquests indicis, ha estat detinguda com a presumpta autora d'una temptativa d'homicidi i una altra temptativa d'incendi. La dona passarà a disposició judicial en les properes hores.