La fiscalia demana deu anys i mig de presó per a un veí de 36 anys d'Esparreguera, Juan José V. V., acusat d'haver violat una dona que havia anat a sopar a casa seva, aprofitant que el seu company de pis havia anat a dormir. El judici se celebrarà dimecres vinent a l'Audiència de Barcelona.

Els fets, segons l'escrit d'acusació pública, van tenir lloc el 15 de març de l'any passat, cap a les 6 de la matinada, al domicili on vivien l'acusat i un company d'habitatge. Aquella nit, la víctima havia anat a sopar a casa d'ells. Quan l'acusat es va poder quedar a soles amb la víctima, segons la fiscalia, la va agafar fortament del coll i la va llançar sobre el sofà.

Posteriorment, afegeix la fiscalia, es va col·locar a sobre de la dona, li va començar a mossegar el coll i els llavis, mentre li començava a treure la roba, malgrat l'oposició d'ella. A continuació, segons assegura l'escrit d'acusació pública, es va abaixar els pantalons i la roba interior, la va continuar agafant fortament del coll i li va dir: "o calles o t'arrenco el cap".

Finalment, assegura la fiscalia, l'acusat va propinar a la víctima diversos cops de puny i bufetades i la va penetrar vaginalment, tot i la negativa de la víctima i els seus esforços infructuosos per poder evitar-ho. Com a conseqüència dels fets, la dona va patir diversos hematomes per tot el cos.

En el moment en què va detenir l'acusat, la Policia Local d'Esparreguera li va intervenir una navalla tipus papallona d'onze centímetres de llargada (amb una fulla de quatre centímetres), que va ser requisada pel Jutjat d'Instrucció número 7 de Martorell.

La fiscalia considera els fets un delicte d'agressió sexual amb penetració i un altre delicte de lesions, i demana per a l'acusat una pena total de deu anys i mig de presó. Quan torni a quedar en llibertat, el ministeri públic vol que s'imposi al processat una pena de llibertat vigilada durant deu anys. Finalment, reclama que indemnitzi la víctima amb la quantitat de 5.950 euros, per les lesions i els perjudicis soferts.