Els Mossos van acabar detenint dimarts a la tarda dos dels tres sospitosos que havien buscat durant el dia al polígon de Bufalvent de Manresa, amb helicòpter inclòs (vegeu Regió7 d'ahir). Els detinguts havien fugit en cotxe des dels Comtals, després d'haver robat un penjoll a una vianant i d'haver xocat amb un cotxe de paisà dels Mossos. Un cop a Bufalvent, els lladres van abandonar el vehicle i es van amagar al polígon fins que van ser localitzats pels agents.

Els detinguts són un home de 28 anys i una dona de 25, veïns de Reus i d'origen romanès. Els agents continuen buscant una tercera persona implicada en el cas.

Els fets, segons van explicar ahir els Mossos, van tenir lloc dimarts al matí al barri dels Comtals. Els lladres, que circulaven en un cotxe, es van aturar al costat de la víctima, una dona d'edat avançada, i li van arrencar el penjoll. En fugir, van xocar contra un vehicle de paisà dels Mossos que els havia ordenat que s'aturessin. El vehicle va fugir a continuació per la C-55, en sentit Manresa, i va entrar al polígon de Bufalvent. Allà, els ocupants van abandonar el cotxe i es van amagar per la zona. Dos d'ells van acabar sent localitzats i el tercer continua desaparegut.