Dues noies menors, de 13 i 15 anys, han estat alliberades per la policia després de que havien estat venudes per la seva família a Romania a un clan de Sevilla al preu de 1.700 euros. Un cop a Espanya van ser obligades a treballar al camp o recollir ferralla, a més de patir maltractaments.

Les dues noies van ser obligades a casar-se i després traslladades a Espanya per ser controlades per un grup familiar que les va sotmetre a abusos.

Els membres del clan a Espanya, set en total, han estat detinguts i seran acusats dels delictes de tràfic d'éssers humans i maltractaments, mentre que les joves han quedat sota la custòdia del Servei de Protecció de Menors.

La col·laboració ciutadana va posar als agents a la pista d'una de les noies, la de 15 anys, que va denunciar que feia tres anys havia estat venuda al clan de Sevilla per la seva família i que havia patit maltractaments per part del jove de 18 anys amb el qual la van obligar a contraure matrimoni. A més, estava sent pressionada per quedar-se embarassada.

La jove va denunciar que el seu preu havia estat 650 euros i que la seva germana de 13 anys havia estat venuda per 1.100 euros. Els agents van localitzar la segona menor a la població de Camas (Sevilla).