La fiscalia demana dos anys i tres mesos de presó per a dos homes, Francisco J. D. i Jorge B. D., acusats d'haver estafat 15.000 euros a un client actuant com a falsos intermediaris financers. El judici es farà la setmana que ve al Jutjat Penal número 2 de Manresa.

Els fets, segons l'escrit de conclusions de la fiscalia, es remunten al 13 de maig del 2009, quan els acusats es van reunir amb la víctima al restaurant Passeig, situat al passeig Pere III de Manresa. Allà, van signar un contracte d'intermediació financera, segons el qual els acusats, a través d'un banc estranger, es comprometien a aconseguir un crèdit de 500.000 euros per a la víctima.

En canvi, l'afectat els havia d'ingressar 15.000 euros perquè poguessin fer les gestions oportunes. Tot i així, segons la fiscalia, els acusats mai no van fer els tràmits, ni tampoc no tenien la intenció de fer-los, per la qual cosa es van embutxacar presumptament els 15.000 euros.

Tots dos seran jutjats per un presumpte delicte d'estafa. A banda de la presó, la fiscalia reclama que retornin els diners a la víctima.