Un cotxe s'ha incendiat completament aquest divendres a la matinada després de xocar contra la porta d'entrada d'una subestació elèctrica d'Endesa a Manresa, segons han informat fonts de la Policia Local i dels Bombers. Els dos ocupants han pogut sortir il·lesos del vehicle, però el conductor ha estat denunciat en donar positiu a la prova d'alcoholèmia.

Els fets han tingut lloc a 1/4 de 4 de la matinada, a la cantonada entre el carrer Sant Joan i la prolongació Sant Joan d'en Coll, on hi ha una subestació elèctrica d'Endesa. El cotxe ha sortit de la calçada per causes que es desconeixen i ha impactat contra la porta d'entrada de la instal·lació. Després del xoc, el vehicle s'ha incendiat i ha cremat completament.

Fins a l'indret s'hi ha desplaçat una dotació dels Bombers, el personal del SEM i la Policia Local, que ha fet la prova d'alcoholèmia al conductor, un jove de 21 anys veí de Manresa. El noi ha donat una taxa de 0,34 mg/l en aire espirat, una xifra lleugerament superior a la permesa (0,25). Per aquest motiu, ha estat denunciat adminsitrativament per una infracció al ReglamentGeneral de Circulació.