La fiscalia demana onze mesos de presó per a la professora que va ser detinguda el novembre passat acusada d'haver robat diners i loteria de la biblioteca de l'IES Lluís de Peguera de Manresa. La processada, Maria Carme C. G., que era docent en aquest institut, serà jutjada la setmana que ve al Jutjat Penal número 2 de la ciutat.

Els fets van tenir lloc el 23 de novembre passat. Segons l'escrit d'acusació pública, la professora acusada, de 54 anys, va obrir un calaix d'un despatx de la biblioteca de l'IES Lluís de Peguera. Del seu interior, en va sostreure un sobre que contenia 820 euros i, a més a més, un total de 49 dècims de la loteria de Nadal. Les butlletes pertanyien a l'AMPA del Lluís de Peguera i els diners robats procedien de la venda de la resta de dècims. Tant les butlletes com els diners van poder ser recuperats pels Mossos.

La fiscalia considera aquests fets com un delicte de furt, pel qual demana la pena d'onze mesos de presó. Encara que arribi a ser condemnada a aquesta pena, però, l'acusada, previsiblement, no haurà d'ingressar a presó provisional, ja que no té antecedents penals.