La fiscalia demana tres anys i nou mesos de presó per a una veïna de Gironella, Yolanda B. M., acusada d'intentar clavar un ganivet a un mosso d'esquadra per impedir la detenció del seu company sentimental. El judici se celebrarà la setmana que ve al Jutjat Penal número 2 de Manresa.

Els fets, segons l'escrit de conclusions provisionals de l'acusació pública, van tenir lloc el 7 d'octubre passat, al domicili de Gironella on l'acusada vivia amb el seu company sentimental. Cap a les 8 del vespre, els Mossos d'Esquadra hi van acudir alertats per una disputa domèstica entre tots dos a l'interior de l'habitatge.

Segons la fiscalia, arran de la intervenció policial en aquella disputa, es va procedir a detenir l'home, a qui es va traslladar a les dependències judicials. Per evitar la seva detenció, però, segons el ministeri fiscal, la dona va anar a la cuina a agafar un ganivet i va intentar clavar-lo a un dels mossos d'esquadra. Els altres agents, però, van impedir l'agressió i van poder reduir i detenir la dona.

La fiscalia considera els fets com un delicte d'atemptat a l'autoritat, pel qual demana la pena de tres anys i nou mesos de presó.