La fiscalia demana cinc anys de presó per a un veí d'Igualada acusat d'abusar sexualment de la seva fillastra durant un any sencer. El processat, Lluís R. R., serà jutjat la setmana que ve a la secció novena de l'Audiència de Barcelona.

Els fets, segons l'escrit d'acusació pública, van tenir lloc entre l'estiu del 2013 i el juliol del 2014. L'acusat era la parella de la mare de la víctima, que tenia 12 anys d'edat, i tots tres vivien en una casa a Igualada. Segons la fiscalia, es va aprofitar de la seva condició familiar per cometre diversos abusos a la víctima, com ara llepar-li els pits i fer-li tocaments als genitals i per diverses parts del cos, amb l'excusa de jugar mentre tots dos eren al dormitori.

Cap al juliol del 2014, a més a més, quan tots dos estaven asseguts al sofà de la sala d'estar, la fiscalia assegura que l'acusat es va masturbar davant de la menor, mentre li agafava la mà i la col·locava sobre els seus genitals.

L'experiència d'aquests fets, assegura la fiscalia, va provocar a la víctima danys psicològics, dels quals encara resten seqüeles. A banda dels cinc anys de presó, la fiscalia demana per a l'acusat una multa indemnització de 6.000 euros als pares de la menor.