Un incendi de canyes a Castellbisbal ha obligat a tallar la circulació de trens entre aquest municipi del Vallès Occidental i Molins de Rei des de les 16.50 hores d'aquest dissabte. La interrupció d'aquest servei, que ha afectat les línies R4 i R8, s'ha fet perquè els Bombers de la Generalitat puguiessin treballar amb seguretat en les tasques d'extinció. El foc ha començat a les 15.56 hores en una zona pròxima a les vies i a l'AP-7 i fins al lloc s'hi han desplaçat quatre dotacions terrestres.

La circulació ferroviària entre Castellbisbal i Molins de Rei ha quedat normalitzada a dos quarts de set de la tarda després d'estar interrompuda més d'una hora i mitja per un incendi de canyes que ha afectat una zona pròxima a les vies i a l'AP-7. La interrupció d'aquest servei, que ha afectat les línies R4 i R8, s'ha fet perquè els Bombers de la Generalitat poguessin treballar amb seguretat en les tasques d'extinció d'un foc que ha començat a les 15.56 hores a Castellbisbal (Vallès Occidental).

A conseqüència del tall de circulació ferroviària, els trens que passen per aquest municipi han acumulat retards de 30 minuts, segons ha informat Renfe.

Fins al lloc s'hi han desplaçat efectius dels ADFs, quatre dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat i dos avions de vigilància i atac per remullar la zona. Com a mesura preventiva, Protecció Civil ha activat la prealerta del pla Ferrocat.