Dos encaputxats van entrar a robar dimarts a la matinada al bar Trini del barri de la Font dels Capellans, a Manresa, que ja havia estat víctima d'un robatori amb el mateix modus operandi fa només una setmana. En els dos casos, els lladres van trencar el vidre de la porta amb una tapa de claveguera i, un cop dins, van rebentar la màquina escurabutxaques.

Precisament, la màquina forçada s'acabava d'instal·lar el matí anterior, en substitució de l'escurabutxaques que els lladres havien destrossat en el darrer robatori. En el cas de dimarts a la matinada, els desconeguts van poder sostreure més de 600 euros de l'interior. Fa tres mesos, el mateix bar ja va ser víctima d'un assalt similar, per la qual cosa l'establiment n'encadena tres de consecutius. Els Mossos d'Esquadra investiguen l'autoria dels fets.

Els fets van tenir lloc poc abans de les 4 de la matinada, quan va saltar l'alarma del bar. Les càmeres de seguretat de l'establiment van enregistrar com dos encaputxats, vestits amb una dessuadora, destrossaven la màquina escurabutxaques i en treien la recaptació. En total, es van endur més de 600 euros en efectiu, ja que la màquina s'havia omplert de monedes el dia abans, quan es va estrenar. Tot seguit, van fugir, sense que de moment es tingui constància de la seva detenció.

"Han entrat a robar com els altres dos cops: han forçat la reixa exterior i, després, han trencat l'únic vidre de la porta que estava intacte, perquè l'altre l'havien trencat en el darrer robatori i ara estava protegit amb una fusta", lamentava ahir la propietària de l'establiment. Per trencar el vidre, ho van fer amb una tapa de claveguera que van deixar abandonada a l'exterior, tal com havien fet en la darrera ocasió.

En aquesta ocasió, segons va explicar la propietària del bar, els Mossos d'Esquadra no van trobar a faltar a la zona cap tapa de claveguera, de manera que es pensa que l'haurien sostret en un altre punt de la ciutat.