Uns 25 vehicles d'emergències, entre els quals de la Policia Local, dels Mossos, del SEM, dels Bombers, de Creu Roja i de Protecció Civil, participaran dissabte vinent en un simulacre d'accident amb víctimes múltiples a Manresa. En total, reunirà un centenar de participants, inclosos els figurants que simularan ser víctimes.

El simulacre, organitzat per la Policia Local i per la FUB, es farà a partir de 2/4 de 12 del migdia al carrer de la Font del Gat de Manresa, entre la plaça Sentinella i el carrer Dant. Serà, per tant, el primer any que es farà a fora de les instal·lacions de la FUB. Enguany s'ha inclòs en el marc dels actes de celebració del 150è aniversari de la Policia Local. Com és habitual, els organitzadors no volen fer públic el tipus exacte d'accident.

Els alumnes i professors del màster en Emergències Extrahospitalàries de la FUB han pres part en el disseny del simulacre i hi participaran com a figurants.

La durada estimada serà de 90 minuts. Fins a la 1 del migdia, el trànsit de vehicles serà desviat entre les Bases de Manresa i la plaça Sentinella.