L'accident d'un camió a l'eix Transversal, entre Manresa i el polígon de Santa Anna de Sant Fruitós de Bages, va embussar ahir durant tres hores la calçada en sentit Vic. Les cues, de més de quatre quilòmetres, van arribar fins a l'accés de Manresa de la rotonda de la Petrocat, i els Mossos van haver de desviar el trànsit per la ronda nord de la ciutat.

El sinistre, segons fonts de Trànsit, va tenir lloc poc després de les 4 de la tarda a la recta de l'eix que hi ha abans de l'accés del polígon de Santa Anna. Un camió-cisterna va impactar amb un cotxe, en un xoc en què es va veure involucrat un segon turisme. Segons Trànsit, cap persona no va resultar ferida, però el camió, que no duia càrrega a la cisterna, va fer tisora i va quedar encreuat a la calçada.

Inicialment, els Mossos van poder deixar obert un sol carril en sentit Vic, però, posteriorment, durant les tasques de retirada del camió, van haver de tallar totalment la calçada. Per aquest motiu, van desviar el trànsit de l'eix cap a la ronda nord de Manresa i la carretera C-16c. Això va provocar llargues cues durant unes tres hores aproximadament. La via no es va reobrir fins passades les 7.