Els equips de recerca han localitzat sana i estàlvia la manresana Elisabet Domènech i Mariano, de 37 anys, desapareguda dimarts passat. Domènech ha estat localitzada aquest dijous al matí a la zona del bosc del Suanya.

Segons ha confirmat l'Ajuntament en un comunicat, la manresana es troba en bon estat de salut.

Agents dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local, amb el suport dels Agents Rurals i de Protecció Civil, havien estat buscant Elisabeth Domènech des de dimarts al matí.

En les darreres hores, la recerca s'havia concentrat a la zona del Congost, el Suanya i el Collbaix, on alguns testimonis van assegurar que l'havien vista.

Desaparició voluntària

Tal i com havia informat Regió7, la hipòtesi principal de la policia apuntava a una desaparició voluntària. Segons va poder saber aquest diari, la dona no portava el seu telèfon mòbil, ja que se'l va deixar a casa, d'on va marxar dimarts a les 6 del matí, més d'hora de l'habitual. Normalment, la seva jornada de treball començava entre les 7 i les 8, però aquell matí ja no es va presentar a la feina. Es dóna el cas que feia pocs dies, divendres passat, havia demanat un avançament de 100 euros del sou.

Quan va marxar de casa dimarts, tampoc no es va endur les claus del seu domicili. L'únic que sí que es té constància que es va emportar va ser la bossa de mà.

Ahir ja es va estar buscant pel Suanya

La recerca es va concentrar ahir, dimecres, a la zona entre el Congost, el Suanya i el Collbaix, on alguns testimonis, tant mitjançant avisos a la policia com a través de les xarxes socials, havien manifestat haver-la vist dimarts. Un home va assegurar que aquell dia va veure la dona a la zona de darrere del Congost, segons fonts policials, que afegeixen que altres informacions han resultat ser falses alarmes. De fet, la dona és coneguda per molts ciutadans, ja que feia gairebé vint anys que treballava distribuint publicitat.

L'operatiu d'aquest dimecres va anar a càrrec de set dotacions dels Mossos, inclosa la unitat canina, la de muntanya i l'Àrea de Recursos Operatius. La Policia Local també hi va participar amb dos agents en bicicleta pels camins de la zona. A més, dues patrulles van fer recerca en diferents punts de la ciutat.