Tres persones van resultar ferides lleus dimecres a la tarda en un accident entre dos cotxes a la variant de Manresa de la C-55, a la calçada en sentit nord, entre l'accés de Viladordis i el nucli del Guix.

L'accident va tenir lloc a 2/4 de 5 de la tarda, quan un cotxe va xocar amb la furgoneta que circulava davant seu. Els tres ferits van ser evacuats pel SEM a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

L'accident va provocar retencions durant la tarda a la C-55. Precisament, unes hores abans, a 2/4 de 2 del migdia, un accident a la C-16c, just a l'altura del parc de Bombers, també havia complicat la circulació de les rondes. En aquest cas, però, no hi va haver persones ferides.

D'altra banda, dues persones van resultar ferides lleus ahir al matí per un accident frontal entre dos cotxes a la carretera C-244, a la Torre de Claramunt, segons van informar els Bombers de la Generalitat. Els fets van tenir lloc a 2/4 de 12 del matí. Els dos ferits van ser atesos per una ambulància del SEM i van ser traslladats a l'hospital comarcal d'Igualada.