Els Mossos d'Esquadra han detingut a l'autopista C-16, a Castellbell, dues dones i un home de Barcelona, de 24, 27 i 48 anys, tots tres de nacionalitat romanesa, que acabaven de robar amb violència les joies d'una vianant de Berga. Una de les detingudes va petonejar la víctima mentre li arrencava tres braçalets.

Els fets, segons el cos policial, van tenir lloc diumenge de la setmana passada, 12 de juny, cap a les 2 del migdia. Un mosso fora de servei va avisar que els ocupants d´un cotxe acabaven de cometre un robatori violent en un carrer de Berga.

Segons va explicar, els lladres estaven a l´interior del vehicle i van demanar informació a una dona que passejava pel carrer. Quan la vianant es va apropar per veure què li deien, una de les ocupants la va petonejar i li va arrencar de manera violenta tres braçalets que portava al canell. Seguidament el turisme va fugir ràpidament del lloc.

Arran de l´avís, els Mossos van muntar un dispositiu per tal de localitzar el vehicle. Poc després, en un control policial a la carretera C-16, dins el terme municipal de Castellbell i el Vilar, van localitzar i aturar el cotxe sospitós.

Seguidament, els agents van escorcollar el vehicle i els ocupants. A l'interior d'una bossa de mà, van localitzar dues cadenes d´or i, en diversos llocs de l´habitacle, van trobar amagades més cadenes i els braçalets que acabaven de sostreure. Els tres ocupants del cotxe van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb el robatori violent.