Els equips de recerca de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra van localitzar ahir al matí sana i estàlvia la manresana Elisabet Domènech i Mariano, de 37 anys, que estava desapareguda des de dimarts a les 6 de la matí.

Domènech va ser localitzada al bosc del Suanya de Manresa, després que un veí de la zona la trobés en aquest sector i alertés la policia. La manresana, que anava equipada, havia passat dues nits al ras, de forma aparentment voluntària, i es trobava en bon estat de salut. Els equips d'emergències li van donar un entrepà i la van traslladar a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, on el personal mèdic li va fer una revisió.

Els Mossos i la Policia Local amb el suport dels Agents Rurals, de Protecció Civil i dels Bombers, havien estat buscant la manresana des de dimarts a les 9 del matí, quan va saltar l'alarma de la seva desaparició. La dona havia marxat de casa seva a les 6 del matí però no es va presentar a treballar. Com que alguns testimonis la van veure aquell dia per la zona del Congost i del Suanya, la recerca s'havia concentrat en aquest sector.