Un veí de 18 anys d'Olesa de Montserrat, que respon a les inicials D. E. M., és la víctima de l'atropellament mortal que hi ha hagut aquest dilluns a la tarda a la C-55, a l'altura del municipi olesà, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Els fets han tingut lloc a les 5 de la tarda, quan un camió ha atropellat mortalment el jove, quan creuava la C-55 amb un patinet, segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i ha confirmat a aquest diari els Mossos d'Esquadra.

L'accident ha tingut lloc a l'altura del punt quilomètric 3 de la C-55, al seu pas per Olesa, en el carril en sentit Manresa. Fins a l'indret, s'hi ha desplaçat un helicòpter i una ambulància del SEM, tot i que el personal mèdic no ha pogut fer res per salvar la vida de la víctima.

Pel que fa a l´afectació viària, a les 17.12 h, els Mossos d'Esquadra han tallat la calçada en tots dos sentits de la marxa. A partir de les 17.41 h, s´ha circulat a través de pas alternatiu. Finalment, la via s´ha reobert a les 19.22 h.

D'altra banda, aquest dilluns, a les 8 del vespre, una persona ha resultat ferida lleu en un accident de trànsit també a la C-55, però en aquest cas al tram nord, a l'altura de Callús, segons han informat els Bombers de la Generalitat.