L'empresa Tèxtil Tapias de l'Ametlla de Merola, on dissabte a la nit hi va haver un incendi que va cremar una tercera part de les seves instal·lacions, té la intenció de reprendre l'activitat "com més aviat millor", segons fonts de l'empresa, tot i que diumenge encara desconeixia quants dies estarà fora de servei. De moment, dilluns al matí era previst que els pèrits de les asseguradores visitéssin la nau afectada per valorar els danys econòmics de l'incendi.

Els Bombers van donar per controlat l'incendi diumenge a 1/4 de 2 de la matinada. Finalment, el foc va afectar 800 metres quadrats dels 2.500 que té la nau. Dues dotacions dels Bombers van continuar diumenge al matí a les instal·lacions fent tasques de revisió de l'edifici. Les naus adjacents van quedar també afectades pel fum.

El foc va començar per causes que es desconeixen dissabte a les 8 del vespre, en una màquina de l'àrea de teixidoria de la nau. La mitja dotzena de treballadors que hi havia en aquell moment a l'empresa van poder sortir il·lesos de l'interior del recinte. En les tasques d'extinció hi van arribar a participar dissabte 19 dotacions terrestres dels Bombers, a més de diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, efectius de la Policia Local i, de forma preventiva, dues ambulància del SEM.