Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de diverses policies locals, van detenir diumenge a la tarda dos presumptes lladres implicats en un robatori a l'empresa Comerco de Sant Fruitós de Bages, on havien intentat entrar fent un forat a la paret. Les detencions es van produir després d'una intensa recerca pel polígon de Sant Isidre, que va incloure un helicòpter dels Mossos, ja que els individus havien fugit a peu i s'havien amagat per la zona.

Els fets, segons fonts policials, van tenir lloc diumenge a les 4 de la tarda, quan un vigilant de seguretat va alertar que uns desconeguts havien forçat la porta d'accés d'una nau del polígon i que se sentien forts cops a l'interior.

En rebre l'avís, s'hi va desplaçar ràpidament una patrulla de la Policia Local de Sant Fruitós, que va enxampar dos individus fugint a peu de l'empresa. Els agents van comprovar que, a l'interior de la nau, els lladres havien començat a fer un forat a la paret per accedir a l'empresa contigua, Comerco, que es dedica a la distribució de productes d'alimentació.

Els dos fugitius van amagar-se per la zona del polígon, de manera que ràpidament es va muntar un ampli dispositiu de recerca en què van participar diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra, incloent-hi l'helicòpter, i patrulles de les policies locals de Sant Fruitós, de Manresa, de Sant Joan i de Santpedor.

Finalment, cap a 2/4 de 6 de la tarda, els Mossos van aconseguir localitzar un dels presumptes lladres fugitius, amagat darrere d'unes peces de formigó, a prop del lloc del robatori. L'individu, un veí de 24 anys d'Olesa de Montserrat de nacionalitat espanyola, va quedar detingut per un delicte de robatori amb força.

Poc després, els agents van detenir un còmplice del robatori, un home de 63 anys veí de Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès), també de nacionalitat espanyola, que esperava els dos lladres a l'interior d'un cotxe. L'home continuava a l'interior del vehicle, ja que, a causa dels controls policials, no havia intentat marxar de l'indret. En canvi, la policia no va poder caçar l'altre individu que havia fugit després de cometre els fets, de manera que continua la investigació per localitzar-lo.