Una conductora de Manresa de 29 anys, Iliana T. C. ha resultat ferida aquest dijous al matí en un accident de trànsit a l'eix del Llobregat (C-16), al terme de Sallent, segons fonts dels Bombers i del Servei Català de Trànsit. La dona ha estat evacuada pel SEM a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa en un estat qualificat com a 'menys greu', segons el SEM.

L'alerta s'ha rebut cap a 2/4 de 9 del matí, quan un vehicle ha sortit de la via per causes que es desconeixen al punt quilomètric 59,5, a la calçada en sentit Berga. Fins a l'indret s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers, que han hagut de rescatar la conducto de l'interior del cotxe, on ha quedat atrapada. Posteriorment, després de ser atesa per dues unitats del SEM, ha estat traslladada a l'hospital. En l'accident també hi han participat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Posteriorment, a 2/4 de 12 del matí, a poca distància, s'ha produït un accident entre tres vehicles implicats, però que, segons els Bombers, no ha causat ferits. El xoc ha tingut lloc al punt quilomètric 62 de la calçada en sentit Berga.