Els Mossos d'Esquadra van denunciar aquest dimarts a la nit un motorista de Piera de 61 anys, de nacionalitat espanyola, que circulava begut i sense casc per l'autovia A-2, a l'altura de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat). L'home va gairebé multiplicar per quatre la taxa d'alcoholèmia.

Els fets, segons ha explicat aquest dimarts el cos policial, van tenir lloc dimarts a la nit. Els Mossos van rebre l´avís d´un accident amb dos vehicles implicats que ocupaven la via a l´A-2, al terme municipal de Sant Vicenç dels Horts. Immediatament, tres patrulles de trànsit es van adreçar al punt de l´accident i van senyalitzar-lo amb l´objectiu d´evitar altres sinistres.

Quan les patrulles de trànsit es trobaven senyalitzant el lloc de l´accident, un guàrdia urbà de Barcelona, fora de servei, els va alertar que s´aproximava un home amb una moto de gran cilindrada que anava sense el casc reglamentari de protecció i amb símptomes evidents de conduir sota els efectes de l´alcohol.

Les patrulles de trànsit van aturar la circulació en el punt de l´accident i van interceptar el conductor de la motocicleta. Després de sotmetre´l a les proves de detecció alcohòlica va donar positiu amb un resultat de 0'92 mg/l en aire expirat, una xifra gairebé quatre vegades la taxa permesa que és de 0´25 mg/l.

Finalment, els agents, després d´immobilitzar el vehicle, van citar el conductor per a un judici ràpid al jutjat de Sant Feliu per haver comès un delicte contra la seguretat del trànsit.