Els Bombers van fer durant la nit de revetlla un total de 111 sortides ateses (no hi ha comptabilitzats els avisos en què no van haver d'actuar) a la Catalunya Central.

El Bages va ser la comarca on els Bombers van fer més sortides (38), seguida de l'Anoia (34) i el Baix Llobregat Nord (19). A l'Alt Urgell el cos d'emergències va fer 9 serveis; a la Cerdanya, 6; al Berguedà, 3; i al Moianès, 2. Al Solsonès, no es va haver d'atendre cap incidència.

De les 38 actuacions realitzades pels Bombers al Bages entre les 8 del vespre i les 8 del matí, 21 van ser focs en vegetació agrícola, forestal o urbana. A Manresa, en concret, n'hi va haver deu.

Durant el dia d'ahir, la calor i, en alguns casos, el llançament de petards van continuar obligant els Bombers a fer diferents sortides per petits incendis. A 2/4 de 6 de la tarda es va declarar un petit foc a Sant Joan de Vilatorrada, a la vora del Cardener, al costat de l'empresa de construccions Macocersa, que va quedar afectada lleument. Durant el dia, també es van declarar focs lleus a Balsareny (al costat del pavelló) i a Súria (en un descampat), segons els Bombers.