Un accident de trànsit al mig de la ciutat de Berga deixa dues noies ferides lleus. Els fets van tenir lloc poc abans de la 1 de la matinada de diumenge, quan un vehicle baixava pel passeig de la Pau en direcció contrària. En la intersecció amb la Gran Via, les ocupants d'un altre vehicle que circulava pel passeig es van veure sorpreses pel vehicle que anava en sentit contrari i, en un intent d'esquivar-lo, van sortir de la via i es van estampar, segons els Bombers.

En el cotxe que va rebre l'impacte, hi anaven dues noies, de 26 i 17 anys. La de 26 va ser traslladada a l'hospital Sant Bernabé de Berga pels Serveis d'Emergències Mèdiques que es van desplaçar fins al lloc de l'accident, però les ferides eren de caràcter lleu. A part del SEM, també s'hi va desplaçar una dotació dels Bombers, que no va haver de rescatar ningú de l'interior del vehicle.

Motorista ferit a Moià

Un motorista va patir ferides lleus ahir al matí, quan va sortir de la via i va xocar contra un arbre. L'accident va tenir lloc a la carretera N141C, en el punt quilomètric 21,9. El SEM el va traslladar a l'hospital general de Manresa.