Els Bombers ja s´han retirat de la Colònia Sedó, situada a prop d'Olesa però al terme d'Esparreguera, on, des d´aquest dimarts a la matinada, treballaven en l'extinció d´un incendi que ha afectat diverses empreses d´un recinte industrial d´uns 2.500 metres quadrats. Els Bombers havien aconseguit apagar el foc la nit de dilluns, però posteriorment va revifar. En aquest sentit, el cos d´extinció d´incendis indica que l´empresa més afectada del complex ha estat la que ja va registrar el primer incendi, que va afectar el primer pis i que va causar cremades a les mans a una persona que va ser evacuada a l´Hospital de la Vall d´Hebron. Dos bombers també van resultar ferits durant les tasques d´extinció.

L´empresa afectada es dedica a la fabricació de productes de neteja industrial. L´incendi d´aquesta matinada, que ha mobilitzat una vintena de dotacions dels Bombers, ha cremat totalment el primer pis i la coberta i l´altell del segon pis, que ha fet cedir les dues plantes. La planta baixa ha quedat afectada per l´aigua de l´extinció.

A l´empresa del costat li ha quedat afectat pel foc el segon pis i la resta per l'aigua d'extinció. Les empreses del darrera tan sols presentaven alguna esquerda. És per això que avui ha quedat abalisada la zona, s´han determinat els accessos i s´ha deixat a càrrec dels tècnics municipals. Demà està previst que es facin les actuacions municipals pertinents per estabilitzar les zones que han quedat insegures i garantir el retorn a l´activitat de les empreses del recinte

A la tarda, una vegada els Bombers han apagat l´incendi, han fet tasques d´acompanyament als propietaris i treballadors per tal que recollissin els objectes necessaris de l´interior de les empreses, ja que el recinte ha quedat abalisat.

Fins al lloc també s´han desplaçat efectius dels Mossos d´Esquadra i de la Policia Local, així com tècnics municipals, de l´Agència Catalana de l´Aigua, i de la subdirecció general de Seguretat Industrial, del Departament d´Empresa i Coneixement.