Uns desconeguts han cremat aquest dimecres a la matinada la bandera de l'arc de Sant Martí que l'Ajuntament de Castellgalí havia penjat dimarts per commemorar el Dia Internacional de l'Orgull LGBI. La bandera ha aparegut cremada aquest dimecres al matí.

L'acció homofòbica ha estat denunciada al seu Facebook pel punt d'informació juvenil de Castellgalí Món Jove. «Ahir Castellgalí va fer un pas més per construir una societat més tolerant i igualitària, penjant a la façana de l'Ajuntament la bandera que simbolitza la lluita de l'alliberament del col·lectiu LGTBI», manifesta l'entitat, tot afegint: «Malauradament aquesta mateixa nit s'ha fet un pas enrere en la lluita col·lectiva i aquest matí ens hem trobat la bandera, que ahir es va penjar, cremada a la porta de l'Ajuntament».

Des de Món Jove, afegeix el text, «rebutgem qualsevol tipus de violència i seguirem lluitant dia a dia pels valors que creiem que hauríem de compartir tots els i les joves de Castellgalí, i la resta de la societat: igualtat, respecte, tolerància, llibertat».