Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Prats de Lluçanès de 41 anys acusat d'haver incendiat la terrassa d'un bar de la població. El foc va cremar 25 taules, 40 taules el tendal de l'establiment.

Els fets, segons fonts policials, van tenir lloc divendres passat a 2/4 de 3 de la matinada, en un bar del carrer del Bruc, a Prats de Lluçanès. En rebre l'avís, Immediatament es van dirigir al lloc diverses dotacions policials i dels Bombers de la Generalitat, que es van encarregar d´extingir el foc.

Tot seguit, els Mossos van comprovar que l'incendi, que tot apuntava que havia estat intencionat, havia cremat 25 taules, 40 cadires, el tendal de l'establiment. A més, havia afectat parcialment la façana de l'edifici.

Arran aquest fet es va obrir una investigació que va concloure aquest dimarts amb la detenció d'un veí del mateix municipi com a responsable de l'incendi.

De la investigació es desprèn que el detingut, per motius que es desconeixen, va ruixar el mobiliari amb un líquid inflamable i tot seguit va calar foc llençant un paper encès.