Els Mossos d'Esquadra han detingut un presumpte traficant de cocaïna de Puigcerdà de 39 anys, de nacionalitat camerunesa, després que un client seu ingressés en estat greu a l'hospital.

Els fets, segons ha informat el cos policial, van tenir lloc aquest dilluns, quan l'hospital de Puigcerdà va alertar els Mossos que un home havia ingressat en estat greu després de consumir unes dosis de cocaïna.

Un cop el pacient va ser estabilitzat pel servei d´urgències, agents de la Unitat d´Investigació dels Mossos es van adreçar al lloc per entrevistar-lo. L´home va explicar que en la darrera setmana havia comprat uns 30 grams de cocaïna a un distribuïdor local. També va lliurar als agents uns dos grams que li quedaven de la substància adquirida.

Per la descripció que va fer el denunciant, els agents van identificar qui podia ser el venedor de la cocaïna. Seguidament, es va muntar un dispositiu de recerca i va ser localitzat al carrer de les Escoles Pies de Puigcerdà.

En el moment de la detenció, els agents li van trobar a sobre un gram de cocaïna que portava, preparat presumptament per vendre. L'home va quedar detingut per un delicte contra la salut pública.

Posteriorment, es va efectuar una entrada i perquisició al domicili del detingut, situat a la rambla de Josep Maria Marti del mateix municipi. Durant l´escorcoll, els agents van trobar uns 20 grams de cocaïna i embolcalls preparats en dosis per a la venda al detall.