Una dona de 54 anys va haver de ser assistida pels bombers i els Serveis d'Emergència (SEM), ahir a primera hora del matí, quan va caure mentre caminava pel camí del Poal de Manresa. Es va fer una forta contusió i va haver de ser traslladada a Sant Joan de Déu.

Dissabte a la nit els Bombers van participar en tres rescats de muntanya. Un a Guardiola de Berguedà, quan un participant a la cursa Cavalls del Vent es va lesionar. Es tracta d'un veí de Barcelona de 43 anys d'edat.

A la mateixa nit els Grups d'Actuacions Especials (GRAE) van participar en dos rescats més a la serra del Cadí. En tots dos casos les persones rescatades s'havien perdut i es van trobar poques hores després en bon estat de salut. El primer és una parella de 27 i 29 anys, veïns de Sabadell i Badalona. S'havien desorientat quan baixaven del cim del Cadinell, a Josa i Tuixén (Alt Urgell). El segon era d'un grup de quatre persones de 29, 37, 44 i 48 anys, veïns de Mataró i Castelldefels, que es van perdre al torrent dels Cortils, quan baixaven del pic de Costa Cabirolera.