La Policia Local de Manresa va detenir diumenge a la matinada un jove motorista sense casc i sense carnet que conduïa de forma temerària per la ciutat un ciclomotor robat i que, a més, va intentar fugir de les patrulles.

Els fets, segons va explicar ahir el cos policial, van tenir lloc aquest diumenge passat a la matinada, quan la sala de comandament de la Policia Local va rebre un avís alertant d'un ciclomotor conduït per un jove sense casc, que suposadament circulava de forma temerària pel carrer Viladordis.

Els agents van localitzar un ciclomotor per la carretera de Vic que coincidia amb la descripció facilitada i que, segons la placa de matrícula, constava com a robat. El conductor no va fer cas de les indicacions dels agents i va intentar fugir, primer circulant en moto i després a peu. Poc després, però, al carrer del Sol, les patrulles van poder interceptar i detenir l'acusat, un menor de 17 anys, veí de Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental), acusat de robatori o furt d'ús de vehicle, conducció sense haver obtingut mai el permís de circulació i desobediència.