Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sant Vicenç de Castellet van detenir aquest dilluns a la matinada un veí del poble de 28 anys d'edat, de nacionalitat marroquina, que acabava d'apunyalar dos nois a la zona d'atraccions de la festa major, segons han explicat fonts policials a aquest diari. Tots dos van resultar ferits de consideració però es troben fora de perill.

Al detingut se li atribueix un delicte d'intent d'homicidi perquè, a una de les víctimes, li va clavar una ganivetada al clatell, la qual cosa hauria pogut provocar-li la mort, segons els Mossos. Posteriorment, l'agressor es va provocar ferides a ell mateix quan va trencar intencionadament el vidre de la porta de la comissaria de la Policia Local.

Els fets, segons han explicat les mateixes fonts, van tenir lloc aquest dilluns cap a 2/4 de 5 de la matinada a la zona d'atraccions de la Festa Major de Sant Vicenç de Castellet. L'acusat va agredir amb arma blanca dos nois, a un d'ells al clatell i a l'altre en un braç. Els dos joves, segons el SEM, tenen 23 i 20 anys d'edat i van ser traslladats a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa amb un pronòstic qualificat de menys greu, que és l'estat intermedi entre lleu i greu, segons la valoració pròpia del SEM.

A continuació, l'agressor va fugir del lloc dels fets i es va traslladar a peu a la comissaria de la Policia Local de Sant Vicenç, segons les mateixes fonts . Un cop allà, amb el seu propi cos, va destrossar el vidre de la porta de la comissaria, amb la qual cosa també va resultar ferit. L'home va ser detingut allà mateix i, després de ser atès al SEM, va ser traslladat a l'hospital manresà amb un pronòstic lleu.

Els Mossos d'Esquadra li van imputar els delictes d'homicidi en grau de temptativa, lesions i danys.