Un home de 72 anys i una dona de 69 anys han resultat ferits de consideració aquest divendres a la tarda en un accident de trànsit a l'autovia de l'eix del Llobregat (C-16), a l'altura de Puig-reig. Tots dos han estat traslladats a l'hospital d'Althaia de Manresa.

Els fets, segons han explicat fonts del SEM i de Trànsit, han tingut lloc a 1/4 de 4 de la tarda a la calçada en sentit Barcelona, al punt quilomètric 79, on, per causes que es desconeixen, un cotxe ha sortit de la calçada i ha impactat contra la tanca de seguretat.

Com a conseqüència, els seus dos ocupants han resultat ferits. Fins a l'indret s'hi han desplaçat dues ambulàncies del SEM, dues de les quals de medicalitzades, dues dotacions dels Bombers i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, que han hagut de tallar un dels dos carrils de la calçada.

D'altra banda, a la mateixa hora, dues persones han resultat ferides lleus en un altre accident, en aquest cas a la C-14, a Organyà, segons fonts dels Bombers. Tots dos han estat traslladats a l'hospital de la Seu d'Urgell.

També aquest migdia, una persona han resultat feriad lleu en un accident entre un camió i un turisme a l'autovia A-2, al Bruc, segons les mateixes fonts.