L´alcalde de Sant Feliu Sasserra, Joan Ramon Soler, es mirava aquest dimarts el paisatge cremat amb resignació, però, dintre de tot, relativament satisfet. «Dins de la desgràcia, estem força contents, perquè l´incendi tenia un potencial d´afectació de 800 o 900 hectàrees. Finalment, no ha arribat al centenar», manifestava, ja més tranquil després dels nervis de dilluns. «Vam tenir molta sort, perquè en aquell moment a Catalunya no hi havia cap altre incendi important, i això va facilitar que els Bombers poguessin concentrar els mitjans aquí», afegia l´alcalde.

Soler, en aquest sentit, es mostrava agraït a tots els equips que van participar en l´extinció. «Podem estar molt orgullosos del cos de Bombers. Vaig viure de primera mà com es mobilitzaven ben ràpid. Vaig felicitar personalment el cap dels Bombers de la Regió Centre, Francesc Boya, perquè van fer una feina excel·lent», va destacar. L´alcalde també tenia paraules d´agraïment «per a totes les ADF que van col·laborar en l´extinció, i per a tots els voluntaris que van fer entrepans i que van portar les aigües. Tothom va fer una feina excel·lent», va elogiar.

L´alcalde també agraïa als Bombers la seva presència continuada al llarg del dimarts a la zona cremada. «Hem estat ben tranquils, perquè sabíem que, si es produïa cap revifalla, els efectius eren aquí per apagar-la», va dir.

Soler lamentava que és el segon incendi important en només quatre anys que pateix el municipi. «Ens ha tocat patir les flames dues vegades en poc temps. El foc de l´any 2012 va cremar més de 300 hectàrees i va afectar una zona diferent de la d´ara, a un quilòmetre de distància en línia recta», va dir.