Un camió que transportava porcs ha bolcat aquest dilluns a la tarda a la rotonda de la gasolinera Petrocat de Manresa, a la confluència entre l'eix transversal (C-25) i l'eix del Cardener (C-55), segons han explicat fonts dels Bombers de la Generalitat.

Com a conseqüència de l'accident, molts dels animals han sortit a fora del camió, però han pogut ser continguts pels serveis d'emergències abans que s'escapessin. Alguns dels porcs han mort en l'accident i d'altres han quedat malferits, per la qual cosa han hagut de ser sacrificats per veterinaris. Posteriorment, s'han iniciat els treballs per remolcar els porcs vius a un altre camió i per retirar el vehicle sinistrat.

El conductor del camió ha resultat ferit de caràcter lleu i ha estat evacuat per una ambulància a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. L'accident ha provocat retencions de trànsit durant una estona, però, segons el Servei Català de Trànsit, posteriorment ha deixat d'haver-hi afectació viària.

Fins a l'indret, a banda dels Bombers i dels veterinaris, s'hi han desplaçat els Mossos d'Esquadra, la Policia Local i el SEM.