Un camió que transportava 200 porcs va bolcar ahir a la tarda a la rotonda de la gasolinera Petrocat de Manresa, a la confluència entre l'eix Transversal (C-25) i l'eix del Cardener (C-55), segons fonts dels Bombers de la Generalitat.

Com a conseqüència de l'accident, alguns dels animals van sortir a a fora del camió, però van poder ser continguts pels serveis d'emergències abans que s'escapessin. Alguns dels porcs van morir en l'accident i d'altres van quedar malferits, per la qual cosa van haver de ser sacrificats per veterinaris de la mateixa empresa del camió sinistrat. Posteriorment, es van iniciar els treballs per remolcar els porcs vius a un altre camió, mentre que els cadàvers van ser portats a un altre vehicle.

El conductor del camió va resultar ferit lleu i va ser evacuat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. L'accident va provocar retencions de trànsit durant una estona, però posteriorment va deixat d'haver-hi afectació viària.

D'altra banda, dos tràilers es van veure involucrats ahir a la tarda en un accident a la calçada en sentit Vic de l'eix Transversal, a Santa Maria d'Oló. No hi va haver ferits, però els Bombers van haver de tapar una fuita de combustible.