L'ocupant d'un vehicle va patir ferides de gravetat en un accident de circulació al terme municipal d'Alp ahir al migdia. Els fets van tenir lloc aquests diumenge poc abans de dos quarts de 3 quan dos vehicles van col·lidir frontalment al punt quilomètric 7 la carretera C-162, al terme municipal d'Alp. Arran del xoc, l'ocupant d'un dels vehicles va resultar ferit greu i el SEM va activar un helicòpter medicalitzat que va aterrar a la mateixa via i posteriorment va traslladar el ferit cap a l'Hospital Taulí de Sabadell. En el mateix cotxe hi havia una altra persona que va patir ferides lleus.

A l'altre cotxe hi havia una dona i un menor que no van resultar ferits, segons van informar els Bombers aquest diumenge a la tarda.

En el moment en què es va portar a terme l'operació, hi va haver petites retencions en el trànsit. Ahir encara no se sabien les causes de l'accident de circulació. La via on va tenir lloc el xoc frontal connecta la població amb Puigcerdà.

Incendi d'una furgoneta

D'altra banda, una furgoneta es va encendre aquest diumenge a Saldes, davant del càmping Repòs. Un cop van arribar els Bombers, els ocupants del vehicle havien apagat les flames, però van estar alerta del combustible vessat.