Els més de 300 banyistes que aquest dimarts a les 5 de la tarda estaven remullant-se o prenent el sol a les piscines municipals de Sant Fruitós van tenir un bon ensurt, quan van veure com es declarava un incendi de vegetació a poca distància del recinte. El foc, que va acabar cremant menys de mitja hectàrea, va obligar la Policia Local i els Mossos a desallotjar per seguretat la instal·lació.

L'incendi es va declarar per causes que es desconeixen poc després de les 5 de la tarda en una zona de camps i de sotabosc entre les piscines municipals de Sant Fruitós i la urbanització de les Brucardes. Ben aviat, els banyistes van poder veure grans flamarades des de l'aigua. "El foc s'ha iniciat a una hora de màxima afluència i, en aquell moment, hi havia unes 300 persones a les piscines", va explicar l'alcaldessa accidental, Cristina Múrcia. "S'ha decidit evacuar-les per seguretat. El desallotjament s'ha fet molt ràpid i molt endreçat", va destacar Múrcia, que va agrair la feina dels agents i la col·laboració dels banyistes.

Entre els desallotjats, hi havia molts nens i nenes. Ja a fora de la instal·lació, una bona part dels evacuats va seguir l'evolució de l'incendi des de la zona del Bosquet. En l'extinció del foc hi van treballar vuit dotacions terrestres i dos mitjans aeris dels Bombers, que no van considerar necessari haver de carregar aigua a la piscina. A 2/4 de 6 de la tarda, el foc ja estava estabilitzat i, tres quarts d'hora després, els efectius ja el van donar per controlat. L'extensió cremada va ser de 4.200 metres quadrats.