La Policia Local d'Olesa de Montserrat ha denunciat penalment un jove per provocar diversos desperfectes a trenta vehicles aparcats, segons ha informat aquest dimarts el cos policial.

Els fets van tenir lloc dissabte cap a les 5 de la matinada, quan els agents van ser alertats de l'incendi d'uns contenidors. Mentre atenien aquest servei, la Policia Local va continuar rebent trucades informant que un jove estava produint danys a diferents béns privats.

La Policia Local va iniciar la recerca amb les descripcions que van facilitar diversos testimonis. Finalment, va localitzar el presumpte autor, que presentava diverses ferides.

Davant de la declaració dels testimonis i dels indicis detectats, el jove va ser atès per una unitat sanitària. Gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia Local ha pogut atribuir a l'acusat una trentena de vehicles danyats i diversos desperfectes a la propietat.

D'altra banda, el cos municipal olesà va detenir diumenge al vespre un motorista de 42 anys que conduïa de forma temerària i sota els efectes de l'acohol per la Plaça de l'Oli, una zona peatonal d'Olesa molt concorreguda per vianants, entre els quals menors d'edat.