Els Bombers de la Generalitat van rescatar aquest dimarts al vespre un operari de Terrassa de 53 anys que va resultar intoxicat per monòxid de carboni mentre treballava a les obres d'ampliació del Celler del Molí, al Camí Vell de Rajadell, al terme de Manresa. L'home es va marejar mentre es trobava al forat d'un ascensor, per la qual cosa va haver de ser rescatat pel cos d'emergències. La intoxicació, causada pel fum del motor d'una màquina, va afectar també dos treballadors més, de 37 i 32 anys, segons el SEM.

Tots tres van ser traslladats per una ambulància del SEM a l'hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí, on aquest dimecres al matí ja han estat donats d'alta, segons han explicat des del celler. Els operaris, segons han afegit, treballaven per a una empresa subcontractada, que duu a terme les obres d'ampliació, i, en el moment de l'accident laboral, treballaven en les tasques de pavimentació del soterrani.

L'avís dels fets es va produir a 2/4 de 8 del vespre d'aquest dimarts. En el rescat hi van participar quatre dotacions dels Bombers i un helicòpter amb el grup de rescat del cos d'emergències i, en el dispositiu, també hi van participar unitats del SEM i els Mossos d'Esquadra.