La Policia Local d'Olesa de Montserrat ha denunciat penalment un jove per provocar nombrosos desperfectes a trenta vehicles estacionats, segons va informar ahir el cos policial.

Els fets van tenir lloc dissabte cap a les 5 de la matinada, quan els agents van ser alertats d'un incendi que afectava diversos contenidors. Mentre atenien aquest servei, la Policia Local va continuar rebent trucades informant que un jove estava provocant danys a diferents béns privats.

El cos municipal va iniciar la recerca amb les descripcions que van facilitar diversos testimonis. Finalment, va localitzar el presumpte autor, que presentava diverses ferides, per la qual cosa va haver de ser atès pel SEM. Davant de la declaració dels testimonis i dels indicis detectats, el jove va ser denunciat penalment. Gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia Local ha atribuït a l'acusat danys a una trentena de vehicles i diversos desperfectes a la propietat.

D'altra banda, el cos municipal va detenir diumenge al vespre un motorista de 42 anys que conduïa de forma temerària i sota els efectes de l'alcohol per la plaça de l'Oli, una zona de vianants.