La Plataforma No Més Morts a la C-55 i la Federació d'Associacions de Veïns de Manresa (FAVM) tenen previst tallar avui la ronda nord de la ciutat arran de l'accident mortal que hi va tenir lloc el 28 de juliol passat, on va perdre la vida un veí de Navarcles de 45 anys.

La convocatòria és a 3/4 de 5 de la tarda davant de l'escola de La Salle de Manresa. Des d'allà, s'anirà al lloc de l'accident, a la ronda de la C-55, al punt quilomètric 33 d'aquesta via, on va tenir lloc el sinistre. Està previst que el tall de carretera comenci a les 5 de la tarda i que duri una mitja hora.

L'accident va succeir a l'inici del tram de ronda nord de Manresa, entre l'eix Transversal i l'accés al barri de la Parada. El cotxe de la víctima va bolcar en un revolt, fet que li va causar la mort, i no hi va haver més cotxes implicats.

Els convocants del tall justifiquen l'acció perquè, "independentment de les causes del fatídic accident, creiem que, tot i estar en període de vacances, és important demostrar no només el nostre suport a les famílies de les víctimes de la C-55, sinó també la nostra disconformitat amb la gestió que es fa de la C-55 i la C-16 i el greuge que suposa per als bagencs".