Un camió que transportava porcs i circulava per l'eix Transversal va sortir de la via, i es va emportar una tanca de la carretera, al punt quilomètric 160, al terme municipal de Santa Maria d'Oló. Els fets van tenir lloc a un quart de 12 del migdia, i fins al punt de l'accident s'hi van traslladar en un primer moment dues dotacions dels Bombers i una dels Mossos d'Esquadra.

El conductor va resultar ferit il·lès, així com el bestiar que transportava. Tot i així, no van poder treure el vehicle i va ser necessari que s'hi traslladés una grua per poder retirar el camió del punt de l'eix Transversal on havia sortit. El Servei Català de Trànsit informa que no hi va haver cap afectació a la via quan la grua estava retirant el vehicle.

Per altra banda, els Bombers també van haver d'actuar ahir a Manresa per un incendi que es va declarar al barranc dels Llocs, a tocar del barri de la Balconada. Els Bombers van rebre l'avís a a les 4 de la tarda, i 40 minuts després ja estava controlat. El foc es va donar per extingit a dos quarts de 7 de la tarda, i va cremar un total de dos mil metres quadrats de matolls. Fins al lloc on hi havia l'incendi s'hi van desplaçar tres dotacions de Bombers.