Un turista portuguès de 27 anys que era a Manresa, ha estat detingut com a presumpte autor d'una agressió a la seva parella la matinada de dimecres.

Segons explica la policia local, agents es van trobar a quarts de cinc de la nit una dona en un carrer del casc antic amb lesions evidents i recents fruits d'una presumpta agressió. Arrossegava una maleta i també presentava talls a la cara, diverses abrasions als braços i taques de sang a la roba.

La jove, de 29 anys, va explicar als policies que, arran d'una discussió amb la seva parella quan anaven en cotxe, ell l'havia agafat pel cap i l'havia colpejat contra el parabrisa del turisme.

Els agents van trobar el vehicle de la parella amb desperfectes al parabrisa compatibles amb les lesions de la noia, alhora que van apreciar diverses restes de sang a tot l'interior del vehicle. Una patrulla es va dirigir a l'apartament on es trobava dormint el presumpte agressor, el qual va ser detingut i imputat per un delicte de violència en l'àmbit familiar.