Una casa que es trobava en estat ruïnós ha cremat completament aquest dijous a la matinada a Igualada, al carrer Sant Agustí, número 59. Segons informen fonts dels Bombers, l'edifici tenia les finestres i portes tapiades, i s'havia obert un expedient de runa.

Els fets s'han produït cap a les 4,20h de la matinada quan, per causes que es desconeixen, ha iniciat el foc que s'ha propagat ràpidament per la casa, que tenia el sostre i bigues de fusta.

Set dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins a l'immoble, que ha acabat cremant totalment. Hores d'ara, set vehicles que han rellevat els bombers que han treballat durant la nit, continuen remullant la casa. Les bigues encara fumegen i hi ha un risc elevat de que les parets que encara s'aguenten dempeus caguin en qualsevol moment.

L´estructura ha quedat totalment calcinada i el consistori insta la propietat perquè l´enderroqui urgentment i s´evitin danys a les finques properes. Fins que aquestes tasques s´iniciïn i davant el risc que l´estructura danyada cedeixi per ella mateixa, s´ha prohibit als veïns l´accés als seus patis interiors i no es descarta, en cas que sigui necessari, el desallotjament temporal d´alguns d´aquests veïns. A més, com que la finca es troba a l´interior d´una illa de cases, entre la Rambla Sant Ferran i el carrer Sant Agustí, els serveis tècnics avaluen si, per a poder entrar la maquinària, caldrà demolir també un altre edifici, igualment deshabitat, situat al carrer Sant Agustí, 59.