La fiscalia demana quatre anys i mig de presó per a un lladre reincident acusat de robar una rentadora en una casa de Manresa. L'home, Tarik R., de nacionalitat marroquina, s'enfronta a una petició elevada de pena perquè ja ha estat condemnat dues vegades per altres robatoris, amb la qual cosa la fiscalia li aplica l'agreujant de reincidència. En canvi, el seu presumpte còmplice en els fets, Reda R., sense antecedents, s'enfronta a una petició de tres anys.

Els fets, segons l'escrit de conclusions provisionals del ministeri públic, van tenir lloc la tarda del 14 de maig del 2015, en una casa del carrer Verge de les Angústies de Manresa. Els dos acusats van saltar un mur de dos metres d'alçada i, un cop a l'interior de l'habitatge, van sostreure entre tots dos una rentadora de la marca Fagor. Tots dos van carregar l'electrodomèstic en el seu vehicle. Abans que la poguessin vendre, però, els lladres van ser detinguts i la policia va recuperar l'aparell.

La fiscalia tipifica els fets com un delicte de robatori amb força en casa habitada, per la qual cosa demana quatre anys i mig de presó per a Tarik R. i tres anys de presó per a Reda R.