La Policia Local de Manresa ha detingut aquest cap de setmana tres persones en dos casos de violència a la llar, segons han explicat aquest dilluns fonts del cos municipal.

El primer cas va tenir lloc divendres a 3/4 de 7 de la tarda, quan un veí va alertar que dues dones s'estaven barallant a la via pública, al carrer Puig Cardener. En arribar-hi, els agents van constatar que la baralla continuava a l'interior del pis on viuen les dues dones, que són parella sentimental.

En acudir a l'habitatge, la Policia Local es va trobar un escenari de violència ambiental, amb múltiples taques de sang al pis, segons fonts policials. Les dues dones, de 33 i de 29 anys, presentaven lesions evidents. Totes dues van ser detingudes per un delicte de violència habitual en l'àmbit familiar.

D'altra banda, aquest diumenge a la tarda, la Policia Local va detenir un home de 34 anys, veí de Manresa, acusat d'haver agredit la seva companya sentimental.

Els fets, segons fonts policials, van tenir lloc diumenge a les 6 de la tarda, quan la víctima va avisar la Policia Local que acabava de ser agredida pel seu company al seu domicili

Quan els agents es van presentar al domicili, la noia evidenciava diverses lesions. La noia va manifestar als agents que les agressions eren habituals des de fa un temps i que volia acabar amb aquesta situació denunciant els fets. Les patrulles van procedir a detenir l'home per un presumpte delicte de violència habitual en l'àmbit familiar.