Els Mossos d'Esquadra han detingut un suposat lladre amb 25 antecedents acusat de robar de matinada en un bar d'Esparreguera, en companyia d'una dona, hores després que tots dos fossin identificats per la Policia Local quan eren pels voltants del local.

El robatori, segons fonts policials, es va produir dimecres passat a les 3 de la matinada, quan la parella va accedir a l'interior del local fent palanca a la reixa metàl·lica i a la porta d'accés.

Els lladres, que es van emportar del bar prop de 250 euros, van ser localitzats a la rodalia per agents dels Mossos i per una patrulla de la Policia Local d'Esparreguera, que els havien identificat hores abans voltant per la zona.

Els agents van escorcollar una bossa que portava la dona, en què ocultava la quantitat de diners sostreta del local. Els Mossos van detenir els dos sospitosos, un home de 30 anys i una dona de 35, de nacionalitat espanyola i veïns d'Esparreguera, acusats d'un delicte de robatori amb força. Després de passar a disposició judicial, l'home, amb 25 antecedents, ha ingressat a presó provisional.